BİZ ÖZEL 2000

Anaokulu olarak, hazırladığımız çocuk merkezli programla iyi bir öğrenme ortamı yaratıp; bu öğrenme sürecinde çocuklarımızı fiziksel, duygusal / sosyal ve bilişsel anlamda kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmeyi hedefliyoruz.

Her yıl kendi içinde gelişen, büyüyen eğitim programımız ETKİN ÖĞRENMEye dayalıdır.

Etkin Öğrenme; seyredip, dinlemekle yetinmeyip, bu sürece, sorumluluk alarak, değiştirerek, hareket ederek, analiz edip, problem çözerek; kısacası kendinden bir şeyler ortaya koyabilmeyi başararak katılan çocuklarla elde edilen eğitim ortamını içerir.

“DUYARSANIZ UNUTURSUNUZ,
 GÖRÜRSENİZ HATIRLARSINIZ,
 YAŞARSANIZ ÖĞRENİRSİNİZ.”
 Çin Atasözü

OKUL ÇALIŞANLARI

Eğitim kadromuzda yer alan öğretmenler, erken çocukluk dönemi üzerine eğitim almış olup, her yıl katıldıkları hizmet içi eğitim semineri ile profesyonel gelişimlerini devam ettirmektedirler. Her yaş grubunda iki sınıf öğretmeni bulunmaktadır. Konusunda eğitimli Branş öğretmenleri haftalık program doğrultusunda eğitim etkinliklerini yürütürler.

OKUL SAATLERİ

Okulumuz 09:30 – 17:00 saatleri arasında eğitim vermektedir.

AİLELER VE KONUKLAR İÇİN SINIFLARA KATILIM

Tüm sınıflarımız randevu ile ailelerimizin/ziyaretçilerimizin katılımına açıktır. Gönüllü veliler sınıf içi etkinliklerin ve gezilerimizin ayrılmaz bir parçasıdır.

İLETİŞİM

Ayın başında elinize ulaşan bültenler ve aylık mini programlar; sizlere yapılacak aktivitelerle ilgili bilgi verdiğimiz iletişim araçlarımızdır.

Telefon numaralarımız:
Yeşilyurt : (0212) 663 99 14 – 663 40 86 – 573 75 95
Yeşilköy : (0212) 573 00 03 – 573 00 04

Faks numaramız: (0212) 663 41 53

ULAŞIM

Okul servisimizde yetkin bir sürücü ve bir öğretmen bulunur. Servisimize cep telefonu ile ulaşılabilir. Her çocuk için emniyet kemeri vardır.

Servis Cep Telefonumuz: 0541 497 92 92

BESLENME – SAĞLIK

Her gün sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı servis edilir. 3-6 yaş çocukların gereksinimleri doğrultusunda beslenme uzmanı tarafından hazırlanan yemek menülerimiz her ay sizlere ulaştırılmakta, çocukların periyodik sağlık kontrolleri (genel sağlık, ağız sağlığı vb.) okul doktorumuz Aytel Seçen tarafından yapılarak, durumları hakkında sizlere gerekli bilgiler aktarılmaktadır.

2000 Anaokulu - Hakkımızda

Ayrıca bütün çocuklar kayıt tarihinden başlayarak eğitim döneminin sonuna kadar okulumuz tarafından Genel Yaşam Sağlık Sigortası ile sigortalanmadır.

TOPLANTILAR

* Özel 2000 Anaokulu her takvim yılının başında yeni veli adaylarına, okulun eğitim felsefesi ve programı konusunda bilgi aktaran bir toplantı düzenler.
* Her eğitim dönemi sonunda genel veli toplantıları düzenlenir. Bu toplantılarda çocukların Bireysel Gelişim Raporları velilerimize sunulur.
* Her yıl Anne-Baba eğitiminde ihtiyaç duyulan konular belirlenerek seminerler düzenlenir. (Babaların çocuk eğitimindeki önemi, Babalar Toplantısı)
* Her veli her iki dönemde de birer kez okul pedagogu ve sınıf öğretmeninin katıldığı bireysel bilgilendirilme toplantılarına çağrılır.
* Ayrıca talep edilen bireysel görüşmeler randevu sistemi ile gerçekleştirilir.
* Hazırlık sınıfı öğrencileri için her şubat ayında İlkokula hazırlık, bilgilendirme ve yönlendirme toplantısı yapılmaktadır.

KAYIT VE KABUL

Okulumuz öğrencileri için kayıt yenileme işlemleri Mayıs ayı; yeni kayıtlar için ise Haziran ayında yapılır. Yeni kayıtlar oryantasyon döneminde okul pedagogu – eğitim koordinatörü-sınıf öğretmeni gözetiminde belirlenir.

OKUL KIYAFETLERİ

Kıyafet mecburiyeti yoktur. Çocuklarımız rahat hareket edebilecekleri şekilde giydirilmelidir. Gezi ve toplu aktivitelerde güvenlik adına okul idaresinden kayıt anında temin edilecek logolu eşofmanlar kullanılır.

GEZİ

İlgili Branş öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri eşliğinde ünite konusunu destekleyen çevre gezileri düzenlenir. Har ay birer kez sinema ve tiyatroya gidilir.

DOĞUM GÜNÜ VE ÖZEL GÜNLER

Aynı ayda doğan çocuklar için, ayın son Cuma günü – okul saatleri içinde – parti düzenlenir. Yılbaşı, 23 Nisan, Anneler Günü, Babalar Günü ve diğer özel günler de özel eğlence ve etkinliklerle kutlanır.

Kayıt Başvuru Formu için tıklayın Kayıt Başvuru Formu için tıklayın