2018-2019 İlkokul ve Ortaokul Kayıt Kabul

• ▪ 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 1. sınıf kayıt kontenjanımız dolmuştur. 1. sınıfa aday öğrencilerimiz için yedek kayıt yapılabilmektedir.
    ▪ 2., 3. ve 4. sınıfa aday öğrencilere tanıma çalışması uygulanacaktır. Tanıma çalışmasında öğrencinin genel akademik ve davranışsal durumu değerlendirilecektir.

• 5. sınıfa aday öğrencilere uygulanacak bu sınav;
    ▪ Sınav çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır.
    ▪ Sınavdaki soru sayıları; Türkçe 12, Matematik 12, Fen ve Teknoloji 12, Sosyal Bilgiler 12’dir.
    ▪ Sınav toplam 48 sorudan oluşmaktadır. Sınav süresi 75 dk’dır.
    ▪ Sınav, 3 yanlış 1 doğruyu götürecek şekilde hesaplanacaktır.
    ▪ Okulunda birinci dil eğitimini Almanca alan öğrenciler, ikinci oturumda yazılı ve sözlü Almanca Değerlendirme uygulamasına katılacaklardır.

• 6. sınıfa aday öğrencilere uygulanacak bu sınav;
    ▪ Sınav çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır.
    ▪ Sınavdaki soru sayıları; Türkçe 14, Matematik 14, Fen ve Teknoloji 14, Sosyal Bilgiler 14’tür.
    ▪ Sınav toplam 56 sorudan oluşmaktadır. Sınav süresi 85 dk’dır.

• 7. sınıfa aday öğrencilere uygulanacak bu sınav;
    ▪ Sınav çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır.
    ▪ Sınavdaki soru sayıları; Türkçe 16, Matematik 16, Fen ve Teknoloji 16, Sosyal Bilgiler 16’tür.
    ▪ Sınav toplam 64 sorudan oluşmaktadır. Sınav süresi 100 dk’dır.