MENÜ

DI 2017 Etkinliği’nde “Crazy Brains” ve “Strong Unions” Takımlarımız Teknik Kategoride TÜRKİYE İKİNCİSİ oldular! – Mart 2017

DI 2017 Etkinliği’nde Ortaokulumuzdan “Crazy Brains” ve Lisemizden “Strong Unions” En İyi İki Takım Arasına Girerek Amerika’da Ülkemizi Temsil Etmeye Hak Kazandılar.

10-11-12 Mart 2017 tarihleri arasında Kuşadası’nda “Destination Imagination” etkinliği 300 okul ve 3000 katılımcı ile büyük bir coşku içinde gerçekleşti. ALKEV Özel Ortaokulundan “Crazy Brains” ve ALKEV Özel Anadolu Lisesinden “Strong Unions” adlı takımlarımız “Teknik Kategorisi”nde hazırladıkları projelerini sundular. Takımlarımızın “Destination Imagination” etkinliğindeki “Teknik Kategorisi” görevi her iki takım için de hareket eden, ışık, ses vb. teknik efektlere sahip birer sahne tasarlamaktı.
Ortaokul takımımız 11 üyesi, lise takımımız 10 üyesi ile yoğun, yorucu ve keyifli iki gün geçirdi.

Her iki takımımız da “Teknik Kategorisi”nde tüm görevlerde büyük başarı göstererek, DI ruhunu içselleştirip gerçekleştirdikleri performansları ile Amerika’ya gitmeye hak kazanan en iyi iki takım arasına girdi.

“Strong Unions” ve “Crazy Brains” takımlarımız 24-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında ABD’nin Knoxville, Tennessee eyaletinde gerçekleşecek olan “Globel Finals”da ülkemizi temsil edecekler.

Takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Takım Sorumlu Öğretmenleri:
ALKEV Anadolu Lisesi – Derya TAN
ALKEV Ortaokulu – Lamia AKTAŞ ve Nihan TERZİOĞLU