Federal Almanya Cumhuriyeti Türkiye Büyük Elçisi Sayın Eberhard Pohl ve Eşi Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Federal Almanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl ve değerli eşi, 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Cengiz Sezen’in davetlisi olarak okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Büyükelçi ve vakıf başkanına ALKEV Mütevelli Heyetinden bir grup eşlik etti.

Sayın Büyükelçi yaptığı konuşmada; dünyanın çeşitli bölgelerinde pek çok okul gezdiğini ancak ALKEV Okulları’nda dikkatini çeken en önemli konunun öğrencilerin mutluluğu ve okul ortamındaki pozitif atmosfer olduğunu söyleyerek, bu belirtiler, ALKEV’in çok iyi bir eğitim kurumu olduğunun açık göstergesidir dedi.

Okulumuzu tanımak amaçlı gerçekleştirilen bu ziyarette öğrenciler, hazırladıkları müzik dinletisi ve Almanca sunumlarla Sayın Büyükelçiye keyifli anlar yaşattılar. Öğrenciler, sunumları sonrasında kendi yaptıkları resimleri Büyükelçi ve değerli eşine armağan ettiler.