18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü – Mart 2019

Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü 104. yıl dönümü ALKEV Özel Okullarında ‘’Mustafa Kemal Atatürk Özel Hayatı ve Mücadelesi’’ adlı kitabın yazarı İpek Çalışlar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Anma günü etkinliğinde ilk olarak 4.sınıf öğrencilerimiz koro halinde Çanakkale ve Dur Yolcu marşlarını söylediler. Ardından İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Ayşenur Yavuz’un konuşmaları gerçekleşti. Akabinde Anadolu ve Fen Lisesi Öğretmenimiz Kadir Asar’ın moderatörlüğünde yazar İpek Çalışlar ile Çanakkale Savaşları üzerine söyleşi gerçekleştirildi. Çeşitli canlandırma ve ezgilerin yer aldığı tören programında 104 yıl önce yaşananları ve önemini bir kez daha yaşadık.

ALKEV ailesi olarak 104. yılını geride bıraktığımız Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini layığı ile anmanın gururunu yaşarken başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere tüm vazgeçmeyenlerin ve geri dönmeyi düşünmeyenlerin mücadelesini hiçbir zaman unutmayacağız. Tüm Şehitlerimize sonsuz saygı ve minnetle…