2. Sınıflar Eko Okul Projesi Enerji Haftası Etkinlikleri – Ocak 2015

Enerji kaynakları ve doğru kullanımının öne çıkarıldığı bu haftada 2. sınıflar olarak bir program hazırladık. Hazırladığımız bu program okulumuzun 1-4. sınıflarını kapsayan bir çalışma oldu. Her sınıf düzeyinde seçilen kısa filmler önemli noktalara dikkat çekecek şekilde, Ed Puzzle programı ile hazırlanarak temsilci 2. sınıflar öğrencilerinin sunumlarıyla birlikte diğer sınıflarla paylaşıldı. Aynı zamanda 1. Sınıflar için hazırlanan enerji tasarrufu temalı etkinlikler(bulmacalar, Sudoku, boyama, rüzgârgülü vb.) 1-2. sınıflar koridorunda, yine 2. sınıf öğrencilerin rehberliğinde gerçekleştirildi. Sunumların ardından hazırlanan “Enerji Verimliliğini Artırma Ve Dünyamızı Koruma Kılavuzu” 1-4. sınıflardaki tüm öğrencilere dağıtıldı.