2018-2019 Mezunlarımız ile Kariyer Söyleşisi – Eylül 2019

ALKEV Özel Anadolu Lisesi 2018-2019 mezunu olan öğrencilerimiz, sınava hazırlık süreçleri ve bu süreçte edindikleri tecrübelerini paylaşmak için rehber öğretmenleri Şeyda Tosun moderatörlüğünde 11 ve 12.sınıf öğrencilerimiz ile bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Mezun öğrencilerimiz sınava hazırlanan arkadaşlarına yurt içi ve yurt dışı üniversite başvuru ve hazırlanma süreci ile ilgili dikkat etmesi gereken noktaları da vurgulayarak bu süreç ile ilgili kendilerinden örnekler verdiler. Mezunlarımız 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize, hayatlarının en önemli süreçlerinden birini yaşayacakları bu yolda, desteklerini esirgemeyeceklerini tekrar hatırlatarak keyifli bir sohbet gerçekleştirmiş oldular.