Cumhuriyet Satranç Turnuvası – Ekim 2015

Turnuva Satranç Öğretmenimiz Zeki Sarıkavak tarafından düzenlenmiş olup, ALKEV Özel Okullarından 41 öğrencimiz katılmıştır.

Öğrencilerimizden Taylan ÖZCAN B Kategorisinde 2. oldu. Turnuvaya katılan tüm ALKEV öğrencilerimize katılım belgesi ve Cumhuriyet anı madalyası verildi.

Detaylar:

TORIUM AVM & BESEM tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç kategoride gerçekleştirildi. Turnuvaya 113 sporcu katıldı. Turnuva sonunda A Kategorisinde: 1. Serdar İhsan Sarıkavak  2. Onur Akıncıoğlu  3. Sarp Eren Hangisi  – B Kategorisi: 1. Eser Sarıkaya  2. Taylan Özcan  3. Ahmet Asaf Efe  – C Kategorisi: 1. Eren Işılak  2. Mehmet Ziya Yazıcı  3. Taylan Yenioğlu . A ve B Kategorilerinde ilk üçe Kupa, Madalya verildi. Ayrıca 1.ye 250 TL- 2.ye 200 TL. 3. ye 150. 4. 100 TL. 5.ye 100 TL hediye çeki, ve İlk 10`a madalya verildi. 2009 doğumlu C Kategori sporcularının tamamına madalya verildi. Açılış törenine Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak katıldı. Sporcuların tamamına okul çantası hediye etti. Ayrıca, sosyal sorumluluk projesi kapsamında TORIUM AVM – BESEM ücretsiz satranç dersleri verileceği bilgisi paylaşıldı. Eğitim Merkezinde her ay çeşitli raitinglerde ve 3 kategori olmak üzere haftada 2, ayda 8 saat ücretsiz satranç eğitimi verilecek. Eğitimler için Torium AVM ve BESEM`den bilgi alınabilir.

29 Ekim Cumhuriyet Satranç Turnuvası

2018 Lise Kayıt Kabul bilgileri için tıklayın Kayıt Başvuru Formu için tıklayın Kayıt Yenileme Randevu Sistemi için tıklayın