3. Sınıflar Kızılay Haftası Etkinlikleri – Kasım 2015

KIZILAY DAYANIŞMA GÜCÜDÜR!

3.Sınıflar olarak okulumuzda Kızılay Haftasını (29 ekim – 4 kasım) vurgulayan etkinlikler düzenledik. 1 ve 2. Sınıf düzeyinde bilgilendirici sunum ve Kızılay ile ilgili kısa çizgi film izleme çalışmaları yaptık. 3.Sınıf öğrencilerinin yürüttüğü çalışma küçük sınıfların ilgisini çekerken, sunum yapan öğrencilerimiz için de paylaşmaktan zevk aldıkları bir öğrenme çemberine dönüştü. 3. ve 4.Sınıf düzeyinde her sınıfa Kızılay’ın kuruluş amaçları ve çalışmaları ile ilgili bilgilendirici film izletme çalışması yaparak farkındalıklarını artırdık. Öğle teneffüsünde hem Kızılay Haftası hem de Kızılay’a dikkat çekmek amacıyla tüm 3.Sınıf öğrencileri koridorlarda ve bahçede slogan attılar ve pankartlarla sloganlarını desteklediler.