5.Sınıf Matematik İstasyonları – Kasım 2019

5.sınıflarda Matematik dersinde Doğal Sayılar ünitesine bir istasyon çalışmasıyla nokta koyduk.
6 farklı istasyondan oluşan etkinliğimizde, öğrencilerimiz çarpma işleminin zihin haritasını çizdiler, manipülatifler kullanarak şifreye ulaştılar, bulmacalarla beyin jimnastiği yaptılar, özel kartlara onlar için hazırlanmış doğal sayı sorularını çözerek işlemleri pekiştirdiler, hedef sayıya ulaşmak için zamanla yarıştılar. Kalıcı anlamaya yönelik, farklılaştırma tekniğiyle hazırlamış olduğumuz istasyonları tamamladıklarında öğrencilerimiz, Doğal sayılar ünitesine ait bilgi ve becerileri oyun oynayarak, eğlenerek tekrar etmiş oldular.

Kayıt Başvuru Formu için tıklayın 2019 Lise Ön Kayıt Başvuru bilgileri için tıklayın