5. Sınıflar Münazara Maçı – Nisan 2016

5.sınıflarımız sene boyunca konuşma becerisi, analitik ve eleştirel düşünce becerilerini gelişimini desteklemek amacıyla ders içi etkinlikler kapsamında birçok münazara maçı gerçekleştirdiler. Bu maçlar sonucunda da sınıfları içindeki en iyi münazaracılarını seçtiler. 5. sınıf öğrencilerimiz arasından belirlediğimiz bu münazaracılar 25 Nisan 2016 Pazartesi günü 6. ders saatinde, konferans salonunda 4. sınıf öğrencilerimizin de katılımlarıyla münazara maçalarımızın açılışını yaptılar. Münazaracılarımız ‘Yetişkinler çocuklar adına karar vermeli mi?’ sorusunu tartışarak analitik ve eleştirel düşünme becerilerinin gelişimini ortaya koydular. Oldukça çekişmeli geçen bu heyecan verici maçın galibi ‘Yetişkinler çocuklar adına karar vermemeli’ fikrini savunan muhalefet gurubu oldu.