7.Sınıflar Muğla “Doğada Bilim Kampı-2” – Mayıs 2017

SİFİGU (Sihirbaz Fizikçiler Grubu) ile planladığımız beş günlük “DOĞADA BİLİM KAMPI-2”, 29 Mayıs-02 Haziran tarihlerinde 7. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Kamp süresince öğrencilerimiz 8.sınıf konularından basit makineler, elektriklenme, ses, kırılma, kimyasal tepkimeler ve hücre bölünmesiyle ilgili yaptıkları deney ve gözlemlerle bilgileri sorgulayarak keşfettiler aynı zamanda TEOG sınavına hazırlık anlamında önemli bir yol aldılar.

Ayrıca öğrencilerimiz;
Fotoğrafçılıkta uzun pozlama ve gece flaşsız fotoğraf çekmenin nasıl yapıldığını öğrendiler ve ilginç pozlarla deneyimlediler.
Buldukları her fırsatta zeka oyunları oynadılar, sürpriz etkinliklere katıldılar.
Dr. Ethem Derman ile uzayla ilgili merak edilen konular üzerinde söyleşi yaptılar.
Harika manzaralar eşliğinde tekne turu ve orman yürüyüşü ile heyecanlandılar, eğlendiler ve rahatladılar.