“Kadının Günü, Günümüz Kadını” Paneli – Mart 2016

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuzda düzenlenen panel, ALKEV Okulları Kurucu Eski Temsilcisi, MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Avukat Nazan MOROĞLU’nun da katılımlarıyla gerçekleşti. “Kadının Günü, Günümüz Kadını” temalı panelde ALKEV Anadolu Lisesi öğrencileri farklı başlıklarda günümüz kadınının içinde bulunduğu ortamları değerlendirdi. Sadece olumsuzlukların dile getirildiği bir ortamdan ziyade durum değerlendirmesinin yapıldığı ve çözüm önerilerinin sunulduğu panelde öğrenciler, ele aldıkları konularda farkındalık yaratmak ve yarınların inşasında bugünden bir adım atmak duyarlılığıyla hareket ettiklerini bildirdiler. Avukat Nazan MOROĞLU da konuşmasında bu anlayışı şimdiden bu gençlikte içselleştirilmiş bir şekilde görmenin gurur ve mutluluğunu duyduğunu dile getirdi.