ALKEV 16. Geleneksel Kaplumpapa – Mayıs 2017

ALKEV Özel Okulları Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Kaplumpapa Şenliğinin 16.‘sı bu sene büyük heyecan ve coşku ile kutlandı.

Bu sene Şenliğimize, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin desteği ile daha güçlü bir kadro ile hazırlandık.

Okulumuzun her bir köşesinde düzenlenen farklı aktiviteler ve spor müsabakaları ile çocuklarımızın neşesine neşe kattık.

Liseli öğrencilerimizin Destination Imagination (DI) yarışmasına katılmak için yaptıkları çalışmalar, çabalar görülmeye değerdi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturulan “Bir Tuğla da Sen Koy” çalışmamız ile ihtiyacı olan çocuklarımıza daha iyi eğitim/öğretim ortamı sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Bu proje ile tam da okulumuzun misyonuna uygun, toplum yararına çalışmanın gururunu yaşıyoruz.

Biz bu sene, ALKEV Ailesinin el ele vererek ne kadar güçlü bir aile olduğunu ve birlikte neler yapabileceğini gördük.

Katkı da bulunan ve o gün Kaplumpapa Şenliğinde bizi yalnız bırakmayan herkese; öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

ALKEV Okul Aile Birliği