ALKEV “Biz” Heykeli ile Tüyap Sanat Fuarında – Kasım 2018

ALKEV ATÖLYE’nin “BİZ” adını verdikleri heykel, tüketim alışkanlıklarımıza dair farkındalık yaratmak üzere tasarlanmıştır. Atölyelerinde kullanım ömrünü bitirmiş veya bir nedenle atılmış materyaller, yeni tasarım projelerinde kullanılmaktadır.
Her öğrenci telden üretilen heykelin içerisine sadece bir adet tükenmiş boya kalemini koymuştur. Bir hafta süreyle ALKEV öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen performans deneyimlerinin sonucu olan heykele yaklaştığınızda, onun sizinle nasıl iletişim kurmaya çalıştığını duyacaksınız.
Eserimizi 18 Kasım 2018 tarihine kadar Tüyap Sanat Fuarı 7. salonda izleyebilirsiniz.

*ALKEV ATÖLYE, Görsel Sanatlar, Teknoloji ve Müzik Bölümleriyle ALKEV Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin ortaklaşa üretimlerini temsil etmektedir.