ALKEV Gelişim Akademisi “21.yy Becerileri-İletişim” – Ekim 2018

ALKEV Gelişim Akademisi çalışmaları kapsamında Kişisel Gelişim Eğitimlerinin ikincisini 9 Ekim 2018 Salı günü ActiveMinds eğitmenlerinin liderliğinde gerçekleştirdik. Anadolu ve Fen Liselerimizin Hazırlık sınıfı öğrencileri 21. yüzyıl iş dünyasının aradığı en önemli becerilerden biri olan “İLETİŞİM” konulu atölye çalışmasına katıldılar. Öğrencilerimizin aktif katılımı ile gerçekleşen çalışmada iletişimin ne olduğu ne olmadığı, iletişimi etkileyen davranış biçimleri, iletişim tuzakları, beden dilinin anlamı ve önemi, karşı tarafa gönderdiğimiz mesajların anlamlandırılmasını etkileyen faktörler, etkin dinleme gibi konular üzerinde durularak iletişim konusunda farkındalık yaratıldı. Çalışma öğrencilerin keyifle katıldığı bir grup çalışması ile sona erdi.