ALKEV Gelişim Akademisi “21.yy Becerileri-Yaratıcı Zekâ ve Problem Çözme” – Ekim 2018

ALKEV Gelişim Akademisi çalışmaları kapsamında Kişisel Gelişim Eğitimlerinin üçüncüsünü 12 Ekim 2018 Cuma günü Active Minds eğitmenlerinin liderliğinde gerçekleştirdik. Anadolu ve Fen Lisemizin 10. sınıf öğrencileri 21. yüzyıl iş dünyasının aradığı en önemli becerilerden biri olan “Yaratıcı Zekâ ve Problem Çözme” konulu atölye çalışmasına katıldılar. Öğrencilerimizin aktif katılımı ile gerçekleşen çalışmada Yaratıcı düşüncenin anlamı, yaratıcılık hakkındaki efsaneler, akıl ve beyin, yaratıcı düşünce süreci, farklı bakış açılarının önemi gibi konular üzerinde duruldu. Yaratıcılığı ölçen bilmecelerle eğlenceli hale gelen etkinlik keyifli bir grup oyunu ile sona erdi.