ALKEV Gymnasium III. Jugendfest – Haziran 2018

1 Haziran 2018 Cuma günü ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi olarak III.Jugendfest Gençlik Festivalimizi dolu dolu bir programla ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Jugendfest etkinliğimizde ilk olarak Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz, harika bir performans ile “Rumuz Goncagül” adlı oyunu sahnelediler. Ardından öğrencilerimiz, Survivor etkinlikleri ile eğlenmeye devam ettiler. Reggae tarzında müzikleriyle son zamanlarda dikkat çeken ve gençlerin beğenisini kazanan müzik grubu SATTAS, öğrencilerimizle bir sohbet gerçekleştirdikten sonra Jugendfest sahnesinde yerini aldı ve bizlere oldukça eğlenceli bir konser yaşattı. Her zaman dinlemekten büyük keyif aldığımız ALKEV Gençlik Orkestrası başarılı performanslarıyla bu kez Jugendfest sahnesinde devleşerek bizleri yine büyülemeyi başardı. Programımızın ilerleyen saatlerinde Jugendfest’in vazgeçilmez geleneği “El İzi Bırakma” etkinliğimizi de büyüyen ailemizle birlikte gerçekleştirdik. Ayrıca “Alkevliler Derneği” stant açarak aramıza katıldı. Ve son olarak büyük bir heyecanla beklediğimiz GRİPİN muhteşem sahne performanslarıyla geceye damgasını vurdu.
III. Jugendfest, öğrencilerimizin tüm senenin yorgunluğunu attığı, doya doya eğlendikleri bir gün olarak ALKEV gençlerinin hafızalarına kazındı.