ALKEV Hazırlık Sınıfları Arası Proje Yarışması – Haziran 2017

ALKEV Hazırlık Sınıfları Arası Proje Yarışmasında Dereceye Giren Projeler Ödüllerini Aldı

Bu yıl ALKEV Özel Anadolu Lisesi Hazırlık sınıflarında, Proje Hazırlama dersi kapsamında öğrencilere bir yıl boyunca proje formasyonu verildi. Bu çalışmaların sonucu olarak 27 proje hazırlandı ve aralarından seçilen 13 proje, 2 Haziran 2017 Cuma günü “ALKEV Hazırlık Sınıfları Arası Proje Yarışması”nda okulumuzun bahçesinde hazırlanan sergi alanında sergilenmeye hak kazandı.

Öğrencilerin yıl boyu öğrendiklerini sergileme imkânı buldukları yarışmada jüri üyelerinden en çok puanı alarak birinci olan proje Empati Müzesi ile Gökçe Naz OCAK ve Melissa KOÇ oldu. Yarışmada ikinci olan proje Türk Geleneksel Mutfağından Fastfood Kültürüne ile Zeynep Naz SÜVARİ ve İlayda TETİK, üçüncü olan proje Eğitim Sisteminin Çocuk Psikolojisi Üzerindeki Etkisi ile Kutlu DEMİR ve Egehan KOCATÜRK oldu.

Öğrencilerimize hazırladıkları ve hazırlayacakları projelerle önümüzdeki yıllarda katılacakları ulusal ve uluslararası yarışmalarda çok başarılı olmaları dileklerimizle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.