ALKEV Özel Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Uğurladı – Mayıs 2018

ALKEV Özel Anadolu Lisesi, 31 Mayıs 2018 tarihinde çok özel ve gururlu bir günün mutluluğu ile heyecanını yaşadı.  2013-2014 eğitim-öğretim döneminde ilk kez lise kademesinde de eğitim öğretim yolculuğuna başlayan ALKEV Özel Anadolu Lisesi, büyük umutlar ve emeklerle yetiştirdiği ilk mezunlarını yeni hayatlara ve başlangıçlara uğurladığı mezuniyet törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

Alman Kültür Ateşesi Herr Laufer, Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı kurucularımız, üyelerimiz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerin katıldığı törende coşku, gurur, sevgi ve hüzün bir aradaydı. Mezunlarımızın ALKEV’den aldıkları eğitim, bilgi ve kültürle ülkemizin ve insanlığın gelişmesinde bilimin takipçisi, Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş anlayışın ışığında üniversite hayatlarında da başarılı bireyler olacağından kuşkumuz yok. Tüm mezunlarımızı yürekten kutluyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz.