ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Koç Üniversitesinde – Nisan 2019

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizin, hedef belirlemeleri ve sınava hazırlık sürecinde motivasyonlarını desteklemek amacıyla kariyer merkezi tarafından düzenlenen üniversite gezilerimizin sonuncusunu Koç Üniversitesine düzenledik.
10, 11 ve 12.sınıf öğrencilerimiz ile 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Koç Üniversitesini gezdik. Kampüs turundan önce okul öğrencileri tarafından yapılan bilgilendirme sunumu ile öğrencilerimiz merak ettikleri her soruyu sorma şansı buldular. Üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz bölümler hakkında bilgi aldılar, okulun fiziki yapısını sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar ve kendilerine ayrılan boş zamanda üniversite havasını teneffüs ederek okulu üniversite öğrencisi gibi gezme şansı yakaladılar.