ALKEV Anadolu Lisesi Paintballda – Mayıs 2015

Lise Okul Aile Birliğimizin Organizasyonuyla Paintball ve Barbekü etkinliği yapıldı. Lise öğrencilerimizin 8. Sınıf öğrencilerini de davet ettiği Paintball etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.
Öğrenciler, etkinlikte neşeli zaman geçirmelerinin dışında; spor, takım çalışması, problem çözme yeteneği, liderlik gelişimi, strateji geliştirme ve anında karar verme gibi konularda öğrencilere faydalı olduğu bilinen Paintball sporunu tanımanın ve uygulamanın heyecanını yaşadılar. Paintball sonrası öğrencilerimiz barbekü alanında yemeklerini yediler.
8. sınıf öğrencileri hem lisedeki arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirirken hem de TEOG sonrası sınav stresinden uzaklaştılar. Eğlenceli ve adrenalin dolu zaman diliminin ardından, yeni etkinliklerde buluşmak üzere vedalaşıldı.