Anaokulu Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Projesi “Tarihi Eyüp Oyuncakları Atölye” Gezisi – Ocak 2018

ALKEV Özel Anaokulunda geleneksel olarak yapılan “Proje Haftası” 08 Ocak 2018 de başladı. Bu yılki Proje temamız “Merak Ediyorum…”. Bu tema ışığında öğrencilerimiz yedi farklı atölyeden birini seçerek çalışma, keşfetme ve meraklarını giderme fırsatı buldular. “GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI VE OYUNCAKLARI” projesinde öğrencilerimiz iki hafta boyunca geçmişten günümüze çocuk oyunlarını, oyuncaklarını tanıma ve oynama fırsatı buldular. Öğrencilerimiz 16 Ocak 2018 Salı günü “Tarihi Eyüp Oyuncak Atölyesini” ziyaret ettiler. Kaybolan oyuncakları yaşatmak amacı ile kurulmuş olan bu atölyede çocuklar kendi seçtikleri oyuncakları boyarken çok keyif aldılar.Bu etkinlik ile öğrendikleri bilgileri pekiştirme fırsatı buldular.