Anaokulu Kitap Kurdu Projesi “ALKEV Kütüphane Atölyesi” – Ocak 2018

ALKEV Özel Anaokulunda geleneksel olarak yapılan “Proje Haftası” 08 Ocak 2018 de başladı. Bu yılki Proje temamız “Merak Ediyorum…”. Bu tema ışığında öğrencilerimiz yedi farklı atölyeden birini seçerek çalışma, keşfetme ve meraklarını giderme fırsatı buldular. “Kitap Kurdu” projesinde öğrencilerimiz iki hafta boyunca kâğıdın oluşumunu, kitap oluşum serüvenini, çeşitli kitap türlerini, kitapların yararlarını araştırma imkânı buldular. Öğrencilerimiz 16 Ocak 2018 Salı günü “ALKEV Okulları Kütüphanesine” giderek Kütüphane öğretmeni Şehriban Kızılkaya rehberliğinde “Kütüphanedeki Aslan” atölye çalışmasını gerçekleştirdiler. Bu etkinlik ile kitap türleri, kitabın hayatımızdaki yeri ve önemi, kütüphane kuralları vb. konulardaki öğrendikleri bilgileri pekiştirme fırsatı buldular.