Anaokulunda Yaya Öncelikli Trafik Yılı Etkinlikleri – Mayıs 2019

İçişleri Bakanlığınca 2019 yılı “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmiştir. “Karayolu Trafik Güvenliği Günü” ve “Karayolu Trafik Haftası’nda ”Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla “Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği” teması kapsamında ülke genelinde çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Bu doğrultuda tüm yurtta eşzamanlı olarak yapılan etkinliğe 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 10.00 da ALKEV Özel Anaokulu hazırlık grubu öğrencilerimiz, yaya önceliği bilincini oluşturmak amacıyla, ”Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”, “Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği”, ”Sen de Bir Yayasın” ve ”Önce Yaya” sloganlarının yazıldığı pankartlar ve öğrencilerin çaldığı düdükler ile etkinliğe dikkat çekilmiş ve bu konuda uyulması gereken kurallarla ilgili farkındalık oluşturulmuştur.