“AQUA MECHANICS” 14. Sezon FLL Turnuvası – Şubat 2018

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimizden oluşan “AQUA MECHANICS” takımımız Bilim Kahramanları Derneği tarafından organize edilen 14. Sezon FLL turnuvasının Bursa ayağına katıldı. Öğrencilerimiz aylar süren yoğun çalışmanın sonunda 24 Şubat 2018 günü performanslarını sergilemek üzere Bursa yolculuğuna çıktılar. Tüm jüriler karşısında projelerini, robot tasarımlarını, programlarını ve özdeğerler posterlerini başarıyla sunan öğrencilerimiz, robot oyunlarında da üstün başarı gösterdi. Robot performansında tüm okullar arasında aldıkları puanla 3. Sıraya yerleşen takımımız, en iyi programlama ödülünü de okulumuza getirmeyi başardı. Süreçte büyük katkısı olan değerli öğretmenlerimizi, disiplin ve organize çalışma örneği sergileyen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.