ARTİST 2018 “Deneyim” Gezilerimiz – Kasım 2018

ARTİST 2018 / İstanbul Sanat Fuarı, yirmi sekizinci kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Beylikdüzü’nde, 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşiyor.
“Oscar Wilde’ın dediği gibi deneyim insanın hatalarına verdiği isim olabilir. Peki insan binlerce yıllık yaşam deneyimine rağmen hala aynı hataları yapmayı sürdürüyorsa? Belki de deneyimin içinde umudun baskın çıktığı yer burasıdır: Denemek.”
Tüm katılımcıları estetiğin, etiğin, emeğin, bilimin, bilimkurgunun, teknolojinin, tarihin, popüler kültürün çoklu perspektifinden ‘deneyim’ kavramını tartışmaya davet ettiği Sanat Fuarı, 13 Kasım tarihinde 3-4. Sınıf öğrencilerinden oluşan ‘Üç Boyutlu Dünyada Sanat’ Kulübü ve 15 Kasım tarihinde 6. Sınıf öğrencilerimizden oluşan ‘Heykel’ Kulübü öğrencilerimizle deneyimleme fırsatını yakaladık.