Atatürk’ü Anma ve Anlama Haftası – Kasım 2018

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimizle 05-10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Anlama Haftası etkinliklerimiz, 5 Kasım 2018 Pazartesi günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz “ATATÜRK’TEN KONUŞALIM” adlı interaktif söyleşi ile başladı. Tarih Öğretmenimiz Kadir Asar’ın moderatörlüğünde, öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz söyleşinin ilk gün konusu, Atatürk’ün ilköğrenim hayatı ve bu dönemlerinde yaşadığı dönüm noktalarıydı. İnteraktif söyleşilerimiz hafta boyunca Ata’mızın farklı yönlerine dair konu başlıklarıyla devam edecek.
Atatürk’ün “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.” sözünden yola çıkarak öğrencilerimize bir kez daha Ata’mızın anlamlı ve öngörülü düşüncelerini hatırlatmak ve düşündürmek amacıyla öğrenci dolapları, sıraları ve okul koridorları da Atatürk’ün sözleri ile donatıldı.