Büyükçekmece Belediyesini Ziyaret Ettik – Kasım 2018

Sosyal Bilgiler dersinde 5 ve 6. Sınıfların müfredatında yer alan Yerel Yönetimler temasına uygun olarak 29.11.2018 Perşembe Büyükçekmece Belediyesini ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizi Belediye Dış İlişkiler Müdürü Sayın Abdülhamit PEHLİVAN karşıladı. Gezimizin ilk bölümünde Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Hasan AKGÜN makamında Destination Imagination takımı öğrencileriyle bir araya geldi. Okulumuz Destination Imagination kulübü öğrencilerimizle makamında gerçekleştirilen küçük sohbetin ardından Sayın Hasan AKGÜN öğrencilerimizle bir araya gelerek tüm öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtladı. Gezimizin ikinci bölümünde ise, Abdülhamit PEHLİVAN eşliğinde belediye binasını gezme ve çeşitli bilgiler edinme imkânı bulan öğrencilerimiz keyifli bir günün sonunda kendilerine verilen hediyeler eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyerek, okulumuza geri döndüler.