Crazy Brains Ödül ile Döndü – Ocak 2020

ALKEV Özel Ortaokulu Destination Imagination takımımız Crazy Brains, 28.12.2019 tarihinde FVM Işık Okulları Ayazağa kampüsünde, Destination İmagination Türkiye tarafından düzenlenen Anlık Görev Şenliği’ne katıldı. Bu şenlikte sanat, zeka, takım çalışmasının işlendiği 4 farklı görevi başarıyla tamamlayan Crazy Brains takımı, katıldığı görevlerdeki üstün performanslarıyla tüm jürileri etkilemeyi başardı. Anlık görevler dışında çeşitli atölye ve aktivitelere katılan takımımız eğlenmeyi de ihmal etmedi. Jürilerin tüm görevleri değerlendirmesi sonucunda ekibimiz, etkileyici bir performansla Anlık Görev Şenliği’nin büyük ödüllerinden biri olan WOW AWARDS ödülü alarak günü tamamladı. Ödül almanın mutluluğu ve sevinciyle okulumuza dönen Crazy Brains takımımız ve mentorlerimiz Nihan Terzioğlu ve İsmail Serdar’ı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.