Cumhuriyet Bayramı Kutlaması – Ekim 2017

Cumhuriyetin 94. Kuruluş Yıl Dönümü ALKEV’de Büyük Bir Coşku ile Kutlandı

Cumhuriyet’imizin 94. yaşını okulumuzda büyük bir coşkuyla tek bir yürek olarak kutladık. Ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet’in temel değerlerine yürekten bağlı olan nesillere sahip olmanın kıvancını yaşadık. “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu kompozisyon yarışmasında birincilik elde eden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür olan ALKEV’li gençlerin düşüncelerini dinledik, gururlandık. “Cumhuriyet Oratoryosu”nu izlerken duygulandık. Koromuzun seslendirdiği şarkılarla, marşlarla coştuk. Kutlamamız; efelerin gösterisi, Cumhuriyet’in doğuşunun canlandırılması ve vals gösterisi ile görsel bir şölene döndü. Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, dönemin aydınlarını, bu vatan için canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan yüce Türk halkını, şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle andık. Cumhuriyet’i; demokrasiye, özgürlüğe, eşitliğe, barışa sahip çıkarak koruyabileceğimizi vurguladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!

Yaşasın Cumhuriyet!