Eko Okul Beylikdüzü Hayvan Barınağına Destek Projesi – Ocak 2020

2.sınıflar olarak, hayvan dostlarımızla dayanışma içinde olacağımız; çocuklarımıza, insan dışındaki canlıların da dünyamızda hak sahibi olduğunu daha yakından gösterebilmek ve içlerindeki hayvan sevgisini daha da ileriye taşımak için bir eko-okul projesi hazırladık.
Bu nedenle, Beylikdüzü Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine kullanmadığımız battaniye, nevresim, çarşaf, yastık kılıfı, havlu gibi ev tekstili ürünlerini bağışlamak için velilerimizden destek istedik.
Amacımız, sadece tüketmeye odaklı alışkanlıklarımızı değiştirebilmek ve yardıma muhtaç bu hayvanların konforunu biraz olsun artırabilmekti.
2.sınıf velilerimizin değerli ve güçlü destekleri ile topladığımız tüm yardımlarımızı barınağa ulaştırıp 10 Ocak 2020 Cuma günü projemizi başarıyla tamamladık. Sadece ev tekstili ürünleriyle sınırlı kalmayıp, barınaktaki canlara mama yardımı yapmayı da ihmal etmeyen siz değerli velilerimize bir kez daha gönülden teşekkür ediyoruz.