FRC “Takım Olma ve Ekip Ruhu” – Şubat 2017

“Başarıya giden yoldaki en önemli faktörlerden biri de ekip olabilmek, birlikte uyum içinde çalışmaktan geçmektedir. Güçlerin, çabaların ve yeteneklerin uyum içinde birleştirilmesi için ekip çalışması gerekir. Ekip çalışmasında başarılar birlikte kutlanır, başarısızlıktan birlikte ders çıkarılır.”

28 Şubat 2017 Salı günü Kariyer Merkezi Tarafından ALKEV Lisesi FRC takımı öğrencilerimize yönelik olarak ekip ruhunu canlandırmaya ve motivasyonu arttırmaya yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.
Hepsi birbirinden ilginç ve eğlenceli bu oyunlarda kendilerini ifade edebilme, iletişim, liderlik, yaratıcılık, sorun çözme, birlikte hareket edebilme gibi becerilerini geliştiren öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadılar.
Öğrencilerimize Amerika’da katılacakları yarışmada başarılar diliyoruz.