Gitar Sanatçısı Bilal Karaman ALKEV’de – Mart 2017

Sevilen gitar sanatçısı Bilal KARAMAN 22 Mart 2017 Çarşamba günü ALKEV Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilerimize müzik hayatını anlatan KARAMAN, gitar çalmaya 11 yaşında başladığını, kendi yeteneğini kendisinin keşfettiğini ve gitardan ses çıkarmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Doğan CANKU’yla Flamenko teknikleri, Önder FOCAN’dan Caz eğitimi alan Karaman, Donovan MİXON ve Wolfgang MUTHSPIEL ile caz gitar, Erkan OĞUR ile Türk Müziği ve perdesiz gitar, Aydın ESEN ile yüksek armoni ve doğaçlama çalıştı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nden mezun olan KARAMAN, birçok yerli ve yabancı müzisyenle çalışmalarını sürdürmektedir.

Söyleşimiz, Bilal KARAMAN ve ALKEV ilkokulu Müdür Yardımcısı Yalın GÜÇKIRAN’ın gitar dinletileriyle devam etti ve öğrencilerimizin merak ettiği soruların cevaplanmasıyla son buldu. Bilal KARAMAN’a katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.