Hayvanları Koruma Günü İngilizce Bölümü Etkinlikleri – Ekim 2018

Hayvanları koruma günü, her yıl 4 Ekim’de tüm dünyada kutlanmaktadır. Hayvanları korumanın, insanların hayvanlara iyi davranmalarının ve onların daha iyi koşullarda beslenmelerinin ve barınmalarının önemine dikkat çekmek amacıyla ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi İngilizce Bölümü tüm hafta sürecek etkinlikler düzenledi. Öğrencilerimiz farkındalık yaratmak amacıyla, nesli tükenen hayvanlar, hayvan hakları, şiddet, barınma ve yaşam temalarını ele alarak okulumuzun panolarında çalışmalarını sergiledi.

International Animal Rights Day English Department Activities

International  Animal Rights Day is an annual event celebrated on the 4th of October for the purpose of giving a voice to all animals and raising awareness for their rights. ALKEV Private High School English Department organized all week-long events in order to draw attention to the importance of providing protection, food, shelter and better conditions for the animals. In order to raise awareness, our students exhibited their informational and creative works on the boards of our school focusing on the themes of endangered animals, animal rights, violence towards animals, the conditions of the shelters and their disappearing habitat.