Öğrencilerimiz Türkiye İnovasyon Haftasında – Aralık 2015

ALKEV Özel Okulları Öğrencileri Türkiye İnovasyon Haftasında Projelerini Sergiledi

3-4-5 Aralık tarihlerinde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Biz de okul olarak projelerimizden bazılarını sergileme fırsatı bulduk. Öncelikle etkinliğe katılan Eylül Şadoğlu, Ali Yardımcı, Yağmur Danışoğlu, Selin Köseoğlu, Aybala Esmer, Damla Küçük, Bora Tetik, Ege Yolagiden, Duygu Denizeri, Yağmur Danışoğlu, Poyraz Köroğlu öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Etkinlik kapsamında Su Piyanosu, Lego Robot ve Arduino ile Hafıza adlı üç projemizi sergiledik. Özellikle etkinliğin son günü Maker Medya’nın Kurucusu Dale Daugherty’nin alanı ziyaret etmesi ve öğrencilerimizle tek tek konuşması bizler için heyecan verici oldu. Aynı gün öğrencilerimizi MIT Üniversitesinin Life Long Kinder Garten ekibinin bir üyesi olan Abdulrahman Y.Idibi ile konuşurken bulmak tüm yorgunluğumuza değdi. Tüm öğrencilerimize çalışmalarında ve projelerinde başarılar diliyoruz.