İst Çocuk Ligi Satranç Turnuvası – Mart 2017

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) & GSİM tarafından düzenlenen, Turnuva Organizasyonu ve Turnuva Direktörlüğü Okulumuz satranç öğretmeni Zeki SARIKAVAK tarafından yapılan “İst Çocuk Ligi Satranç Turnuvası” 11-12 Mart 2017 tarihlerinde yapıldı. Sporcularımız turnuvayı 3.lükle tamamlayan takımla eş puanla tamamlama başarısı gösterdiler. Averajdan dolayı 3.lük kupasını kaçırdılar. Okulumuzu başarılı bir şekilde ALKEV Okullarına yakışır disiplin, davranış güzelliği ve centilmence temsil eden sporcularımız madalyalarını aldılar. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Turnuva katılan öğrenciler:

Taylan Özcan, Tuna Arslan, Mehmet Mert Şirin, Ateş Demirçapar, Egemen Altıok, Eren Ersoy, Savaş Yiğit Kalaycıoğlu, Efe Erdoğ, Uras Uğurlu, Yeşim Yağmur Kalaycıoğlu, Demir Mehmet Ertürk, Eren Eser, Ali Turancı, Kaan Ayyıldız, Toprak Can Çakır, Buğra Efe Subaşı, Metehan Bayur, Ömer Alp Öztürk ve Kuzey Duruş