İTÜ JMUN – Nisan 2019

JMUN, (Junior Model United Nations) ortaokul öğrencilerinin dünya sorunlarını ele aldığı ve yabancı dil becerilerini kullandığı Birleşmiş Milletler simülasyonudur.
27-28 Nisan tarihlerinde 7. sınıf öğrencilerimiz İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’nın düzenlediği ve JMUN’a katıldılar ve Almanya’yı temsil ettiler. Delege olarak görev aldıkları bu organizasyonda ele alınan sorunlara gerçekçi çözüm önerileri sundular. 2 gün süren bu organizasyonda hedef dil olan İngilizceyi aktif şekilde kullandılar.

JMUN (Junior Model United Nations) is a United Nations simulation where secondary school students address the problems of the world and use their English language skills. On April 27-28, 7th grade students joined JMUN, organized by ITU GVO Schools and represented Germany. They presented realistic solutions to the problems discussed in this organization as delegates.