Lise Kulüp Tanıtım Günü – Eylül 2019

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi olarak akademik süreçlerin yanında öğrencilerimizin kendilerini tanımalarını, öz güven ve sorumluluk duygusu geliştirmelerini, yeni ilgi alanları oluşturarak farklı beceriler kazanmalarını sağlayan; onları yaratıcı ve üretken kılmak için bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılan öğrenci kulüplerinin ve kulüp dışı çalışmaların önemi bizler için tartışılmaz.

Öğrencilerimizin; takım olma bilincini destekleyecek, kişisel yetkinliklerini artıracak kulüplerimizi ve kulüp dışı çalışmalarımızı tanımaları ve çalışacakları alanları seçmeleri amacıyla 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk haftasında konferans salonunda kulüp tanıtımlarımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz kulüpler ve kulüp dışı çalışmalarla ilgili ulaşmak istedikleri ayrıntılı bilgilere de ön bahçede kurulan stantlarda yer alan kulüplerin sorumlu öğretmenleri ve öğrencileriyle görüşerek ulaştılar.

2019-2020 eğitim öğretim yılına ait kulüp kitapçığımıza okulumuz web sitesinden ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize, kendilerini gerçekleştirme olanağı bulacakları kulüp çalışmalarında başarılar dileriz.