Mavisel YENER Yazar Söyleşisi – Nisan 2016

ALKEV Özel Okulları Türkçe Bölümü olarak öğrencilerimizi yazarlarla buluşturmaya devam ediyoruz.
Okuma listelerimizdeki kitaplarımızdan hareketle bu ayki yazar etkinliğimizi 6.sınıflarımızla gerçekleştirdik. “Mavi Zamanlar” adlı kitabı ile öğrencilerimizin beğenisini kazanan yazarımız Mavisel YENER,  öğrencilerimiz ile hayal gücünün önemi üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin sorularını da yanıtlayan yazarımız,etkinlik bitiminde  kitaplarını imzaladı.

Mavisel YENER – Yazar Söyleşisi Nisan 2016