Meslek Erbapları ile Meslek Tanıtımları – Aralık 2019

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Rehberlik Sevisinin Kariyer Planlama Etkinlikleri kapsamında 19 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen Meslek Tanıtım Günü etkinliğinde, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz meslek erbaplarının ağzından meslekleri tanıma ve yaşanmış deneyimleri dinleme fırsatını yakaladılar.

Hepsi birer ALKEV velisi olan Makine Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Kimya Mühendisi konuşmacılarımız mesleklerini içten, samimi ve objektif olarak öğrencilerimize anlattılar. Öğrencilerimiz mesleklerin çalışma alanları, yapılan işler, üniversite de alınan eğitim, mesleğin zorlukları, diğer meslekler ile bağlantısı gibi konularda bilgi sahibi oldular. Etkinliğin sonunda öğrencilerimiz konuşmacılarla bire bir sohbet ederek kafalarındaki soruları da sorma imkânı yakaladılar.