Münazara Kulübü 3.Geleneksel Süleyman Seba Münazara Turnuvasında – Şubat 2018

ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi Münazara Kulübünden bir grup öğrencimiz 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Kabataş Erkek Lisesi’nde düzenlenen 3. Geleneksel Süleyman Seba Münazara Turnuvasına katıldılar.
Öğrencilerin; öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, toplum içinde kendilerini sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak, özgün fikir üretebilme ve karşılaştıkları problemlere çözüm bulma yeteneklerini geliştirmek, mantık üretme becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen İngiliz Parlamenter (Üniversite stili) sisteminde yapılan turnuvada öğrencilerimiz ilk turnuva deneyimlerini başarı ile gerçekleştirdiler.
Turnuvaya katılan Münazara kulübü öğrencilerimiz yaptıkları 5 maçın sonucunda ilk deneyimleri olmasına rağmen çok yüksek konuşmacı puanları toplayarak turnuvada dikkat çekmeyi başardılar.
Münazara Kulübü öğrencilerimizi göstermiş oldukları özverileri ve başarılarından dolayı kutluyoruz.