Öğrenci Birliği Seçimi Propaganda Süreci – Ekim 2019

ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi Öğrenci Birliği seçimine yönelik propaganda çalışmaları başladı.
9 Ekim 2019 Çarşamba günü konferans salonunda başkanlık seçimi ile ilgili rehber öğretmen Şeyda TOSUN tarafından bilgilendirme yapıldı. Bu sunumda seçim süreci ile ilgili bilinmesi gerekenler üzerinde duruldu. Seçim ile ilgili yapılan bilgilendirmeden sonra başkan adayları kendilerini tanıtan kısa bir konuşma yaptılar.
Aday öğrencilerimiz 18 Ekim tarihine kadar propaganda süreçlerine devam edeceklerdir. Başkan adayları, 15 Ekim 2019 Salı günü, okulumuzun konferans salonunda “Demokrasi Meydanı” etkinliği ile yapacakları çalışmaları tanıtarak kendilerine yöneltilen soruları yanıtlayacaklardır. Başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz.