Ortaokul Matematik Köyü – Mayıs 2019

27-30 Mayıs 2019 tarihleri arasında 6 ve 7. sınıflardan 37 öğrencimizle beraber İzmir-Şirince’de bulunan Nesin Matematik Köyü’ndeydik. Öğrencilerimiz köyde kaldığımız süre boyunca yemyeşil doğada Ali Nesin’le beraber matematiğin derinliklerine doğru keyifli bir yolculuk yaptılar. Ali Nesin’in farklı, etkileyici, akıllardan çıkmayacak derslerinin yanı sıra Matematik Köyü’nün büyüleyici atmosferinde öğrencilerimiz, her gün matematik etkinlik saatlerinde oynadıkları matematiksel oyunlarla, Matematik Öğretmeni Serkan Çallıoğlu’nun etkin ders anlatımı sonrasında çözdükleri sorularla dolu dolu 4 gün geçirdiler. Yoğun bir matematik kamp programının içerisinde biraz soluklanmak amacıyla turist rehberimiz eşliğinde Efes ve Meryem Ana turumuzu gerçekleştirdik. Matematik açısından oldukça verimli, öğrenciler için de keyifli, unutulmaz bir deneyim oldu.