Oryantasyon Haftası Etkinlikleri – Eylül 2014

Okul hayatına ilk başlamak kadar, alışılan bir ortamdan yeni bir ortama katılmak, bilinmezle başa çıkmaya çalışmak, yeni arkadaşlar edinebilmek, öğretmenleri ve okulu tanımak, farklı bir okuldan gelen öğrenciler için de oldukça zordur.

Bu zorluğu aza indirgemek için lise 9. Sınıf öğrencilerimiz ALKEV Özel Okulları “Oryantasyon Haftası” etkinliklerinde,  ilkokul 1. Sınıf öğrencilerimizin okula alışmalarını sağlamak ve küçük kardeşlerine yardımlaşmanın önemini hissettirmek amacıyla okulun ilk haftası 1. Sınıf öğrencilerine servislerine kadar eşlik ettiler.

Bu etkinlikte lise öğrencilerimiz kardeşlerine yardım etmenin mutluluğunu yaşarken, 1. Sınıflarımızın da okuldaki ilk günleri daha kolay geçmiş ve büyükleriyle yakın ilişkiler kurma fırsatı bulmuşlardır.