Propaganda Haftası Başladı – Ekim 2017

ALKEV Lisesi Öğrenci Başkanlığı seçimine yönelik propaganda çalışmaları başladı.

Başkan adayları, Okul Müdürümüz Sayın Elif DURUKAN ile bir araya geldiler. Üç başkan adayının katıldığı toplantıda, propaganda konuşmaları ve demokratik seçim ilkeleri görüşüldü.

Propaganda süresince adaylar, panolarda afişlerini asacak, 16, 17 ve 18 Ekim tarihlerinde ilk ders saatine girmeden önce sırasıyla kendilerini ve çalışmalarını anlatabilecek konuşmalar yapacak, el ilanları dağıtabileceklerdir.

Başkan adayları, 20 Ekim 2017 Cuma günü saat 15.45- 16.30 saatleri arasında, okulumuzun konferans salonunda ‘’Demokrasi Meydanı’’ etkinliği ile yapacakları çalışmaları tanıtarak kendilerine yöneltilen soruları yanıtlayacaklardır. Üç başkan adayımıza da başarılar diliyoruz.