Sahipsiz Hayvanları da Unutmadık – Kasım 2014

ALKEV Özel Anadolu Lisesi Hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri 31 Ekim 2014 tarihinde İngilizce bölümünün koordinasyonunda bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Sahipsiz hayvanların bakım, tedavi ve rehabilitasyonu için düzenlenen, yazılı basında ve internet medyasında da haber olan yardım kampanyası ile öğrencilerimiz, okulda kendi hazırladıkları kurabiyeleri satarak satıştan elde ettikleri geliri Büyükçekmece Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladılar.

Şehir hayatındaki yapılaşmanın canlıların yaşayabileceği alanları yetersizleştirmesi nedeniyle barınaklar bu ihtiyacı karşılama açısından büyük bir önem taşımaktadır. Öğrencilerimiz yürüttükleri bu projeyle bir farkındalık geliştirmiştir.