Satranç Madalya Töreni – Kasım 2017

Geçtiğimiz haftalarda yapılan İstanbul Küçükler İl Birinciliği Seçmeleri Bahçelievler grubunda yarışan öğrencilerimizden Taylan Özcan 3. Talha Yiğit Doğan 4. olma başarısı gösterdiler. Ayrıca: Türkiye Satranç Federasyonu & İST İL Temsilciliği & Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü & TSF Esenyurt İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen, Organizasyon Sorumluluğu ve Turnuva Direktörlüğü Satranç Öğretmenimiz Zeki SARIKAVAK tarafından yapılan 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI’na katılan ve üstün bir performans gösteren öğrencilerimiz Talha Yiğit Doğan-Taylan Özcan-Demir Mehmet Ertürk-Tuna Arslan-Ahmet Göker-Recep Egehan Yiğit-Metehan Bayur-Ömer Alp Öztürk-Kuzey Duruş-Eymen Albayrak-Orhan Ateş Köse, Madalyalarını Okul Müdürümüz Ayşenur YAVUZ’dan aldılar. Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.