Türkiye Münazara Şampiyonasında Bilimsel Makale Yazma Yarışması Birinciliği ve Çeyrek Final Gururu – Nisan 2019

5.Türkiye Münazara Şampiyonasında “Bilimsel Makale Yazma Yarışması” Birincisi, 10. sınıf öğrencimiz Ezo Seren ASLAN oldu. Öğrencimizi, ALKEV ailesine yaşattığı bu gururdan dolayı tebrik ediyoruz.

5.Türkiye Münazara Şampiyonası 1. tur ve 2. tur maçlarında büyük bir başarı gösterip 64 takım arasından Türkiye’nin en iyi 16 münazara takımı arasına iki takımla girmeyi başararak bizlere büyük bir gurur yaşatan öğrencilerimiz; 20 Nisan 2019 Cumartesi günü Münazara Şampiyonası Finallerinde çeyrek finale yükselmeyi başardılar ve Türkiye’nin en iyi 8 takımında yer alarak bizleri bir kez daha gururlandırdılar. ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Münazara Takımı öğrencilerimizi verdikleri emekler ve gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.