“Üniversiteli Gözüyle Kariyer Yolculuğu” Etkinliği – Aralık 2017

Öğrencilerimizin meslek seçimi ve kariyer planlamalarına yardımcı olmak amacıyla yürütülen üniversite ve meslek tanıtım programımızdan “Üniversiteli Gözüyle Kariyer Yolculuğu” etkinliğimizin ikincisini gerçekleştirdik.
Bu buluşmada aynı sıralardan, farklı zamanlarda geçmiş olmanın tecrübesini aktaran üniversiteli öğrenciler, lise öğrencilerimizin sorularını büyük bir içtenlikle yanıtladı. Lise öğrencilerimiz meslek seçimi, kaliteli lise ve üniversite yaşamı, okul hayatında dikkat edilmesi gereken hususlar gibi konularda fikir ve tecrübe alışverişinde bulundular.
15 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen bu etkinliğe;
Yağmur Gül (Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler), Deniz Arıkan (Warwick Business School İngiltere İş İdaresi), Irmak Uzundemir (Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları), Veli Barış Heybeli (Northwestern University ABD Tıp Hazırlık) katılmıştır.
Konuklarımıza ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.